Now on Instagram

Instagram

2 februari 2015

Strawberry Shortcake




Met de kindjes aan het bakken geslagen,
met Strawberry Shortcake als inspiratiebron.
Het werd een alledaags cakebeslag,
aangevuld met aardbeienconfituur.

Nodig:
voor een 15-tal cakejes
-185g bloem
-1 EL bakpoeder
-1 EL maiszetmeel (=maizena)
-150g kristalsuiker
-180g zachte ongezouten boter
-3 eieren
-1 TL vanillearoma
-aardbeienconfituur

Zo:
Zeef bloem, bakpoeder en maizena in een grote kom.
Suiker, boter, losgeklopte eieren en vanillearoma toevoegen.
Klop tot een glad beslag.
Schep een lepel beslag in een vormpje,
schep een theelepel confituur in het midden
en schep er vervolgens een volgende lepel beslag over.
Bak een 20-tal minuten in een voorverwarmde oven op 190°C.
Laat afkoelen op een rooster.


Smakelijk!




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen